Time to Move

Yhteystiedot

Kysymyksiä? Ota yhteyttä! 

Etusivu » Yhteystiedot

Tervetuloa

T2M Seinäjoki

Alaseinäjoenkatu 17, 60220 Seinäjoki

Liikuntahalli Joupiska sijaitsee aivan OmaSP-Stadionin vieressä samassa rakennuksessa Crossfit Seinäjoen ja Cyclin kanssa (sisäänkäynti sisäpihalta). Pihassa ja lähialueilla on paljon ilmaista parkkitilaa! 

 

Instagram @t2mseinajoki

 

Annis Lounatvuori: 050-9105100, annamariajustiina@icloud.com / @alounatvuori

Jennika Teerimäki: 040 557 704, jennika.teerimaki@gmail.com / @jennikateerimaki

Laura Lehtilä: 040-7056292, laura.lehtila@gmail.com / laura@t2m.fi / @lauralehtila
 

Sali auki omalla avainkortilla klo 4:00-23:00 joka päivä.

Ohjatut tunnit löydät ajanvarausosiosta.

 

  

Yrittäjä, Personal Trainer & Ravintovalmentaja
 

Laura Lehtilä

T2M Seinäjoen yrittäjä ja omistaja.

Pomo itse.

 

Koulutukseltaan Personal Trainer ja ravintovalmentaja Laura on iloinen ”keep it simple” -valmennusideologiaa noudattava koutsi.

Laura on innostava ja positiivinen aloittelevien kuntoilijoiden liikuttaja. Suurin osa valmennettavista on painonpudottajia tai vuosia kadoksissa olleen terveellisemmän elämäntavan metsästäjiä.

 

Laura kääntää yhdessä joukkonsa kanssa kivet ja kannot, jotta jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ja ennen kaikkea oppisi nauttimaan uudesta elämäntavasta.

 

Valmentajana Laura on aurinkoinen ja hauska. Treenit tehdään reippaalla otteella, mutta turhat krumeluurit eivät kuulu kuvioihin. Laura on myös hyvä kuuntelija ja kannustaja, joka varmasti löytää oikeat tsemppisanat tiukoissakin tilanteissa.


T4U Personal Trainer
ANNIS LOUNATVUORI
T2M Seinäjoen valmentaja

@alounatvuori

 

Annis on sellainen valmentaja, joka ymmärtää mitä on opetella kaikki alusta, joka on 100 % läsnä juuri sinun kanssasi ja joka pitää huolen siitä, ettei kukaan jää jälkeen tai yksin. Anniksen asiakkaita ovat aikuiset liikkumaan opettelevat ihmiset, jotka toivovat valmentajalta rauhallisuutta ja määrätietoisuutta sekä maltillista aloitusta ja etenemistä.

Koskaan ei ole liian myöhäistä.

"Olen oman sairashistoriani kautta liikutaan hurahtanut ammatinvaihtaja, joka uskoo, ettei koskaan ole liian myöhäistä aloittaa liikuntaharrastusta ja muuttaa elintapojaan. Sairastuttuani itse vakavasti, tajusin liikunnan merkityksen hoitojen aikana. Ilman hyvää fyysistä kuntoa hoitoja ei jaksa. Fyysinen kunto pitää myös mielen virkeänä. Uskon, että meillä viisikymppisillä on vielä vuosia työelämässä jäljellä ja  jokainen liikuntaan panostettu minuutti antaa meille hyvän ja vahvan perustan jaksamaan arkea vanhanakin. Hyvä kunto tuo meille kallisarvoista turvaa jokapäiväiseen elämään."


Jos tämä valmentaja kolahti, niin tulehan käymään ja tutustumaan Annikseen!

puh. 050 910 5100

Liikuntaneuvoja & personal trainer
JENNIKA TEERIMÄKI
T2M Seinäjoen valmentaja

@jennikateerimaki

 

Jennika vastaa ryhmäliikuntatuntiemme ohjelmoinnista 2.5.2022 lähtien. 


Jennika on valmentajana monipuolinen, kannustava ja tarvittaessa vaativakin. Treenit tehdään hymyssä suin – homman ei tarvitse olla vakavaa, vaikka tosissaan treenataankin! Hyvän huumorintajun lisäksi empaattisuus, luotettavuus ja ahkeruus ovat oikeita sanoja kuvailemaan Jennikaa.

 

Kuntosali on tälle valmentajalle kuin toinen koti, joten osaamista saliharjoittelusta löytyy. Jos tavoitteenasi on esimerkiksi lihasmassan kasvatus, kehonmuokkaus, painonhallinta, uusien ideoiden etsiminen liikkumiseen tai ihan vaan halu treenata valvovan silmän alla, tässä voisi olla sinulle sopiva valmentaja. Treenit voidaan tehdä salilla painoja nostellen, oman kehon painoa käyttäen, toiminnallisia treenejä tehden, ulkona tai sisällä! Vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiselle. 
Jos Jennika voisi olla sinulle sopiva valmentaja, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi myös duo- ja pienryhmävalmennukset ovat mahdollisia! Kokoa vaikka oma kaveriporukka ja tulkaa yhdessä! 


Lisätietoja 
jennika.teerimaki@gmail.com 
0405577704 


Liikuntatieteiden maisteri
Fysioterapeutti, PT, ravintoneuvoja
Sara Toivonen


Sara käy valmentamassa mahdollisuuksien mukaan ryhmäliikunta tuntejamme ja valmentaa omia PT-asiakkaitaan tiloissamme.