Time to Move

Yhteystiedot

Kysymyksiä? Ota yhteyttä! 

Etusivu » Yhteystiedot

Tervetuloa

T2M Seinäjoki

Keskuskatu 15, 60100 Seinäjoki (käyntiosoite Työväenkatu 1).

Käynti T2M Seinäjoelle sekä Aktiivifysioterapia Seinäjoelle Työväenkadun puolelta sisäpihalta luiskaa pitkin alas! Instagramista @t2mseinäjoki löydät videot ja kuvat sijainnistamme!

 

Sara Toivonen: 050-4072102, saramaaria.toivonen@gmail.com

Annis Lounatvuori: 050-9105100, annamariajustiina@icloud.com 

Laura Lehtilä: 040-7056292, laura.lehtila@gmail.com / laura@t2m.fi
 

Sali auki omalla avainkortilla klo 5:30-22:30 joka päivä.

Ohjatut tunnit löydät ajanvarausosiosta.

 

 

  

Yrittäjä, Personal Trainer & Ravintovalmentaja
 

Laura Lehtilä

T2M Seinäjoen yrittäjä ja omistaja.

Pomo itse.

 

Koulutukseltaan Personal Trainer ja ravintovalmentaja Laura on iloinen ”keep it simple” -valmennusideologiaa noudattava koutsi.

Laura on innostava ja positiivinen aloittelevien kuntoilijoiden liikuttaja. Suurin osa valmennettavista on painonpudottajia tai vuosia kadoksissa olleen terveellisemmän elämäntavan metsästäjiä.

 

Laura kääntää yhdessä joukkonsa kanssa kivet ja kannot, jotta jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ja ennen kaikkea oppisi nauttimaan uudesta elämäntavasta.

 

Valmentajana Laura on aurinkoinen ja hauska. Treenit tehdään reippaalla otteella, mutta turhat krumeluurit eivät kuulu kuvioihin. Laura on myös hyvä kuuntelija ja kannustaja, joka varmasti löytää oikeat tsemppisanat tiukoissakin tilanteissa.


Liikuntatieteiden maisteri, fysioterapeutti & personal trainer

SARA TOIVONEN

T2M Seinäjoen päävalmentaja

 

Sara vastaa T2M Seinäjoella ryhmäliikuntatuntien ohjelmoinnista, valmennusryhmistä, lajiryhmien fysiikkavalmennuksesta sekä kokonaisvaltaisesti valmennuksen kehittämisestä T2M Seinäjoella. Lisäksi Saralla on henkilökohtaisia valmennettavia.

 

Sara on liikunnan, hyvinvoinnin ja erityisesti urheiluvalmennuksen parissa työskentelevä liikuntabiologi ja liikunta-alan yrittäjä Tampereelta. Saralla on monipuolinen ja pitkä koulutustausta sekä kokemusta valmentamisesta eritasoisten liikkujien parissa jo yli kymmenen vuoden ajalta. Tällä hetkellä Sara myös täydentää osaamistaan ravitsemuspuolen opinnoilla. Saran oma urheilutausta on yleisurheilun moniotteluista, mutta nykyään treenit tapahtuvat suurimmaksi osaksi Crossfitin parissa.

 

Valmennuksessa Sara kokee tärkeäksi sen, että harjoittelussa huomioidaan valmennettavan harjoittelutausta, yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Harjoittelun tulee olla nousujohteista, laadukasta ja mielekästä.  Olit sitten aloittelija, liikunnan pariin palaava tai kokenut treenaaja Sara löytää sinulle sopivat harjoitteet. Saran tavoitat salilta tällä hetkellä tiistaista torstaihin.

 

IG: @ssaramaaria

T4U Personal Trainer

Annis Lounatvuori

T2M Seinäjoen valmentaja

 

Annis on sellainen valmentaja, joka ymmärtää mitä on opetella kaikki alusta, joka on 100 % läsnä juuri sinun kanssasi ja joka pitää huolen siitä, ettei kukaan jää jälkeen tai yksin. Anniksen asiakkaita ovat aikuiset liikkumaan opettelevat ihmiset, jotka toivovat valmentajalta rauhallisuutta ja määrätietoisuutta sekä maltillista aloitusta ja etenemistä.

Koskaan ei ole liian myöhäistä.

"Olen oman sairashistoriani kautta liikutaan hurahtanut ammatinvaihtaja, joka uskoo, ettei koskaan ole liian myöhäistä aloittaa liikuntaharrastusta ja muuttaa elintapojaan. Sairastuttuani itse vakavasti, tajusin liikunnan merkityksen hoitojen aikana. Ilman hyvää fyysistä kuntoa hoitoja ei jaksa. Fyysinen kunto pitää myös mielen virkeänä. Uskon, että meillä viisikymppisillä on vielä vuosia työelämässä jäljellä ja  jokainen liikuntaan panostettu minuutti antaa meille hyvän ja vahvan perustan jaksamaan arkea vanhanakin. Hyvä kunto tuo meille kallisarvoista turvaa jokapäiväiseen elämään."


Jos tämä valmentaja kolahti, niin tulehan käymään ja tutustumaan Annikseen!