PT & Valmennusryhmät

Valmennusryhmät

PT & Valmennusryhmät

T2M Personal Training

Ammattitaitoiset ja asiakaslähtöiset pt-palvelut. Valmentajamme auttavat sinua pääsemaan tavoitteisiisi turvallisesti ja mielekkäästi. Kysy alku-kartoitusta haluamaltasi valmentajalta suoraan sähköpostilla!

 

T2M Ravintovalmennus

Sinulle räätälöity, ravintosuosituksiin perustuva henkilökohtainen ruokapäiväkirja analyysi ja ohjeet. 

 
T2M Pienryhmävalmennus

Kaveriporukalle tai työporukalle räätälöity valmennusryhmä. 

Kysy tarjouksia pienryhmävalmennuksista tai TYHY-valmennuksista suoraan Lauralta!

laura@t2m.fi

 

 

T2M VALMENNUSRYHMÄT

T2M Power by Jennika

Ke 10.4 klo 18.30

8 viikon T2M Power -pienvalmennusryhmä keskittyy voimaharjoitteluun, jonka tavoitteena on kasvattaa lihasmassaa ja opetella tekniikoita.

 

Valmennus sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille, ohjelmaa ja harjoituksia räätälöidään kaikkien lähtötasoon sopivaksi.

Iltaryhmä keskiviikkoisin klo 18.30. 

 

Hinta: 220€ € Simple-kortin kanssa (2 kk)

Ilman korttia 200 €

Näytä koko kuvaus ›

8 viikon T2M Power -pientreeniryhmä keskittyy voimaharjoitteluun ja liiketekniikoihin, jonka tavoitteena on myös kasvattaa lihasmassaa monipuolisten harjoitusten avulla. Powerissa saat selkeät ohjeet omatoimiseen harjoitteluun sekä yhteiset treenit valmentajan johdolla kerran viikossa muun ryhmän kanssa. 

 

Valmennus sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille, ohjelmaa ja harjoituksia räätälöidään kaikkien lähtötasoon sopivaksi. 

 

Valmennukseen sisältyy Inbody-kehonkoostumusmittaus valmennuksen alussa ja lopussa. Yhteinen wu-ryhmä ja valmentajan tuki. Yhteiset harjoitusohjelmat ja viikkotapaamiset.

Ilmoittautuminen jennika@t2m.fi

Valmentajana toimii Jennika Teerimäki

T2M MovePapa

Tulossa huhtikuussa 8 vko setti!

T2M Seinäjoen isien valmennusryhmä!

 

10 vko T2M MovePapa-valmennuksessa keskitytään toiminnalliseen voimaharjoitteluun sekä kestävyysharjoitteluun. 

Yhteinen viikko-ohjelmointi, tapaamiset kerran viikossa joihin voi ottaa lapset mukaan! 

Selkeä ja yksinkertainen ohjelmointi.

Valmennuksen alussa ja lopussa InBody-kehonkoostumusmittaus. 

Näytä koko kuvaus ›

Mukaan valmennukseen voit tulla millä kuntotasolla tahansa, kokemusta voimaharjoittelusta tai muustakaan liikunnasta ei tarvitse!

Silti ryhmässä itsestään irti saavat hyvin ne miehet jotka haluavat kehittää omaa harjoitteluaan järkevämmäksi sekä oppia uutta!

Tapaamiset torstaisin klo 18.30

WU-ryhmä ja valmentajan tuki sekä hauskat treenit. 

 

Hinta: 290 € ( sis. Simple-salikortin 10 vko ajaksi)

Ilmoittaudu jennika.teerimaki@gmail.com

T2M RUN-maraton koulu by Laura

Aloitus vko 34

Puolimaraton tai koko maraton tavoitteena? keväällä 2025 Aikatavoitteella tai ilman? Juoksutekniikkaa, juoksunopeutta, lajivoimaa ja monipuolinen ohjelmointi etsinnässä?

 

Voit hypätä käynnissä olevaan valmennukseen mukaan koska vain, valmennukseen voit tulla syksyllä tai tammikuussa heikollakin juoksukunnolla jos haaveissa siintää esimerkiksi ensimmäinen puolimaraton. 

Kokeneemmille oma ohjelmointi ja räätälöidyt harjoitukset yhteistreeneissä. 

Valmennuksen kesto lokakuu 2023-toukokuu 2024 Valmennukseen sisältyy yhteinen harjoitusohjelma ja viikko-ohjelmointi sekä yhteistreenit valmentajan johdolla viikoittain (joka tiistai). Valittavana ohjelmointi täyspitkälle maratonille tai puolikkaalle.

 

Hinta: 89€/kk

 

Näytä koko kuvaus ›

Puolimaraton tai koko maraton tavoitteena?

Keväällä 2025!

Aikatavoitteella tai ilman?

Juoksutekniikkaa, juoksunopeutta, lajivoimaa ja monipuolinen ohjelmointi etsinnässä?

Tammi-helmikuu keskitytään laadukkaaseen peruskuntoharjoitteluun, ruvetaan pikku hiljaa tekemään kovempia harjoituksia ja väännetään voimaa nopeusharjoituksia unohtamatta. 

 

Valmennuksen kesto on elokuu 2024-toukokuu 2025. Valmennukseen sisältyy yhteinen harjoitusohjelma ja viikko-ohjelmointi sekä yhteistreenit valmentajan johdolla viikoittain (joka maanantai).

Valittavana ohjelmointi täyspitkälle maratonille tai puolikkaalle.

 

Valmennukseen osallistumiseksi sinun ei tarvitse olla huippujuoksija, vaan tavoitteena on viedä juoksukuntoasi ja -tekniikkaasi eteenpäin. Tämän valmennuksen aikana tehdään paljon peruskestävyys- ja juoksutekniikkaharjoittelua, juoksua tukevaa lihaskuntoharjoittelua sekä intervalli- ja nopeusharjoittelua. Ohjelmointi on suunnattu sellaiselle juoksijalle, jolla on jo hieman juoksutaustaa, tämän hetken juoksukunto 3-5 km. Ohjelma on kuitenkin sovellettavissa eri tasoisille juoksijoille.

Ilmoittaudu laura@t2m.fi 

Lisäinfoa Lauralta!

T2M Vauhtikestävyys-ryhmä

Ti 9.4 klo 17.30

Vauhtikestävyys-ryhmä hapenottokyvyn parantamiseen eri lajien harrastajille

 

Vauhtikestävyys-ryhmä sinulle joka haluat parantaa hapenottokykyäsi, ohjelmointi suunniteltu niin että voit tehdä harjoitukset omalle lajillesi sopivalla muodolla aina juoksusta kuntopiireihin tai esim crossfittiin. Laadukasta vauhtikestävyysharjoittelua järkevällä ohjelmoinnilla. 

 

Hinta: 250 € ( sis 8 vko Simple-salikortin)

Näytä koko kuvaus ›

8 vko T2M Vauhtikestävyys-ryhmä tähtää ennenkaikkea selkeään hapenottokyvyn nostoon tasaisesti portaittain palautuminen edellä. Tämän valmennuksen ajaksi suosittelen sinua purkamaan kaikki muut liikunnat pois ja keskittymään laadukkaaseen ja tehokkaaseen harjoitteluun ohjelmoinnin myötä. 

Nousujohteinen ja selkeä sekä jokaiseen eri lajiin modattavissa oleva ohjelmointi lisää selkeästi hapenottokykyäsi. 

 

Tämä valmennus sopii sinulle joka haluat uusia haasteita ja tarvitset lisää vauhtia ja kuntoa.  

 

Valmennus vaatii rohkeutta ja uskallusta purkaa suorittaminen pois, keskittymistä perusasioihin ja prosessiin luottamista. 

 

Harjoitukset tehdään ulkoillen, kuntopiirein, voimaillen ja joogaten. 

Tapaamiset erilaisin vaihtelevin teemoin. 

 

Kesto 8 vko

 

Ilmot laura@t2m.fi

 

Ilmoittautumiset laura@t2m.fi

Lisäinfoa Lauralta!

T2M Out

To 6.6 klo 17.30

T2M:n ulkotreenivalmennus! Kaikki treenit säästä riippumatta vaihtelevasti portaissa, poluilla, ulkokuntosalilla, suolla tms!

 

Tavoitteena monipuolistaa ulkoliikkujien harjoittelua ja tutustua erilaisiin ulkotreeni mahdollisuuksiin ohjatusti.  Kesto 10 vko.

Valmennus sopii kaikille ulkoiilma liikkujoille ja heiksi halajaville! 

 

Hinta: 180,00 €

Näytä koko kuvaus ›

Tapaamiset torstaisin.

T2M ulkotreenivalmennus! Kaikki treenit säästä riippumatta vaihtelevasti portaissa, poluilla, ulkokuntosalilla, suolla yms!

Tavoitteena monipuolistaa ulkoliikkujien harjoittelua ja tutustua erilaisiin ulkotreeni mahdollisuuksiin ohjatusti. Yhteinen ohjelmointi ja helposti toteutettavissa olevat harjoitukset. 

 

Valmennus soveltuu kaikille peruskuntotasoisille kuntoilijoille.

Yhteinen wu-ryhmä sekä valmentajan tuki. 

Ilmoittautumiset Jennikalle!

jennika@t2m.fi

T2M Voimaleiri

9-10.3.2023 la-su

VOIMALEIRI KAIKILLE, JOTKA HALUAVAT OPPIA VOIMAHARJOITTELUSTA. sisältää luentoja, yksityiskohtaista tekniikkaopastusta mm. kyykkyyn, maastavetoon, penkkipunnerrukseen, tempauksen ja rinnallevedon alkeita ja yhteistreenejä!

 

LA-SU 9-10.3.2023. KLO 10-16 T2M Seinäjoella viikonlopun kestävä voimaleiri, tarkoitettu kaikille voimaharjoittelusta kiinnostuneille! Leirin vetäjinä Pinja Laitinen ja Jennika Teerimäki. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot jennika.teerimaki@gmail.com. Leirin hinta 125e.

Näytä koko kuvaus ›

Viikonlopun kestävä voimaleiri, jossa luentoja voimaharjoittelusta, ravitsemuksesta ja rasitusvammoista. Yksityiskohtaista tekniikkaharjoittelua kyykkyyn, maastavetoon, penkkipunnerrukseen ja leuanvetoon sekä tempauksen ja rinnallevedon alkeita. Lisäksi yhteistreenejä ja hyvää fiilistä.

 

Voimaleiri sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita voimaharjoittelusta!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot jennika.teerimaki@gmail.com

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä