Time to Move

T2M Palvelut

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua hyvinvointisi tueksi.  Teemme päivittäin yhteistyötä saman katon alla toimivien asiantuntijoiden kanssa,  jotta sinä asiakkaana saisit parhaan mahdollisen hyödyn helposti ja joustavasti.   

Etusivu » T2M Palvelut

 

Ohjelmoitua harjoittelua aloittelijoille ja kuntoliikkujille

Viikkovalmennustunneilla kehität kestävyyttäsi ja lihaskuntoasi sekä huolehdit lihashuollosta ja liikkuvuudesta valmentajan johdolla.

Tutustu ryhmäliikuntaan ›

 

Liikkuvien ja liikuntaa aloittelevien pienten lasten ja vauvojen äitien kohtaamispaikka

Viikkotunteja ja pienryhmävalmennuksia.

Tutustu T2M MamaAN ›

aktiivifysioterapia seinäjoki

Tiloissamme toimii todellinen erityisosaaja urheilufysioterapeutti Suvi Huhtanen, jonka kanssa teemme päivittäin yhteistyötä erilaisten asiakastapausten kanssa. 

Suviin voit tutustua täältä!

 

T2M PT-Palvelut

Ammattitaitoiset ja asiakaslähtöiset valmentajamme auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi turvallisesti ja mielekkäästi!

Valmentajiimme pääset tutustumaan täältä!

 

 

 

T2M Yritysliikunta

 

Meiltä saat laadukkaat valmennus-, tykyliikunta- ja testauspalvelut yrityksille. Luomme toimivia valmennuskokonaisuuksia tukemaan yrityksesi hyvinvointia. 

Valmennukset eri kokoisille yrityksille. 

Yritysvalmennuksista vastaa

T2M Seinäjoen yrittäjä Laura Lehtilä. 

Yhdistelemme tykyvalmennuksiin ja tykyliikuntaan mm. Inbody-kehonkoostumusanalyysejä, Firstbeat-hyvinvointianalyysejä sekä fysioterapialuentoja ja kauneudenhoitoa yhteistyössä Aktiivifysioterapia Seinäjoen sekä Hair & Beauty Span kanssa.

 

Pyydä tarjous ›