Time to Move

Ryhmät

Valmennusryhmät 2021

Etusivu » Ryhmät

aloittelijasta kokeneempaan liikkujaan 

T2M Konseptin eritasoisET valmennusryhmäT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T2M start

Valmennus käynnissä!

Ota energinen startti syksyyn ja lähde mukaan T2M Start -pienryhmävalmennukseen! Valmennus sopii sinulle, joka vasta aloittelet liikuntaharrastusta tai koet, ettet saa liikkumisestasi säännöllistä ilman ryhmän tuomaa tukea. Toiveena sinulla olisi saavuttaa ehkä hieman kevyempi minä! Valmennuksessa jokainen tapaamiskerta on erilainen ja osallistujat otetaan huomioon yksilöinä. Yhteisillä treenikerroilla valmentajat opettavat oikeat suoritustekniikat niin, että tässä valmennuksessa jokainen pärjää varmasti! Treenien lisäksi valmennuksessa keskitytään uneen, ravintoon ja palautumisen tärkeyteen osana kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä painonhallintaa. 


– Valmennuksen kesto 10 viikkoa (9.9.-17.11.2021)
– Viikottaiset yhteistapaamiset torstaisin klo 16:30 (9.9./16.9./23.9./30.9./7.10./14.10./21.10./28.10./4.11./11.11.)
– Valmennukseen sisältyy Inbody-kehonkoostumusmittaukset valmennuksen alussa ja lopussa, viikottaiset yhteistapaamiset, yksinkertainen harjoitusohjelma omatoimiseen harjoitteluun, simple-salikortti T2M Seinäjoelle valmennuksen ajaksi sekä kaksi T2M Base -ryhmävalmennustuntia, kahden valmentajan tuki sekä kolme luentoa aiheista uni, ravinto ja arjenhallinta.
– Hinta 299 €

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 5.9. mennessä:
Jennika Teerimäki jennika.teerimaki@gmail.com
Annis Lounatvuori annamariajustiina@icloud.com

 

T2M advance 

Valmennus käynnissä!

Kaipaatko säännöllisiä, ohjelmoituja ja vaihtelevia harjoituksia syksyyn? Toivotko saavasi uutta puhtia harjoitteluun ryhmän ja valmentajan tuella? Haluatko päästä kehittämään voima- ja kestävyysominaisuuksiasi ammattitaitoisessa valmennuksessa? Osallistu tähän suosittuun valmennukseen!


Syksyn T2M Advance -pienryhmävalmennus käynnistyy jälleen syyskuulla – viikolla 37. Valmennuksen kesto on 12 viikkoa. Yhteistreenit järjestetään viikoittain ensisijaisesti tiistaisin klo 18:30-19:30, mutta tarvittaessa otetaan toinen ryhmä keskiviikolle klo 18:00-19:00. Valmennukseen sisältyy yhteinen harjoitusohjelma ja viikko-ohjelmointi viikkorytmityksineen valmennuksen ajalle. Harjoitusohjelma on hyvin monipuolinen ja vaihteleva, joten harjoittelu pysyy varmasti mielekkäänä. Harjoittelun tavoitteena on kehittää erityisesti perusvoimaa sekä monipuolisesti kestävyysominaisuuksia. Valmennusryhmä on suunnattu jo harjoittelutaustaa omaaville treenaajille, mutta huippukuntoa ryhmään osallistuminen ei tokikaan vaadi.


Valmennuksen hinta on 255 € (maksu kolmessa erässä). Mikäli valmennukseen haluaa sisällyttää myös salikortin T2M Seinäjoelle, kysy tarkempia alehintoja valmentajalta. Valmennuksen maksamiseen on mahdollista käyttää myös liikuntaetuuksia – ilmoita tästä valmentajalle ilmoittautuessasi ryhmään.


Valmentajana toimii T2M Seinäjoen päävalmentaja Sara Toivonen
Lisätietoja ja ilmoittautumiset 6.9. mennessä saramaaria.toivonen@gmail.com

 

Tervetuloa mukaan!

T2M Juoksukoulut  ja matalan kynnyksen lenkkeilyryhmät

SYKSY 2021

 

T2M RUN

Valmennus käynnissä!

Kaipaatko uutta potkua juoksuharjoitteluusi? Tuntuuko itselle tyypillinen juoksuharjoittelu yksitoikkoiselta tai onko juoksuharjoittelu jäänyt viime aikoina vähäiseksi? Haluatko kehittää juoksutekniikkaasi sekä saada vinkkejä juoksua tukevaan lihaskuntoharjoitteluun?


Syksyn juoksuvalmennusryhmä starttaa keskiviikkona 29.9. klo 18:00.


Valmennuksen kesto on 10 viikkoa. Valmennukseen sisältyy yhteinen harjoitusohjelma ja viikko-ohjelmointi sekä yhteistreenit valmentajan johdolla viikoittain (joka keskiviikko). Voit suorittaa juoksuharjoittelua myös omien treeniesi ohessa, sillä valmennuksen ohjelmaan sisältyy 2–4 harjoitusta viikossa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus konsultoida valmentajaa missä valmennuksen vaiheessa tahansa.


Valmennukseen osallistumiseksi sinun ei tarvitse olla mikään huippujuoksija, vaan tavoitteena on viedä juoksukuntoasi ja -tekniikkaasi eteenpäin. Tämän valmennuksen aikana tehdään paljon peruskestävyys- ja juoksutekniikkaharjoittelua, juoksua tukevaa lihaskuntoharjoittelua sekä intervalli- ja nopeusharjoittelua. Ohjelmointi on suunnattu sellaiselle juoksijalle, jolla on jo hieman juoksutaustaa ja juoksuharjoittelu tähtää noin 8-15 kilometrin matkalle tai miksei vaikka puolimaratonille saakka. Ohjelma on kuitenkin sovellettavissa eri tasoisille juoksijoille.


Valmentajana toimii Sara


Valmennuksen hinta on 160,00 €

Ilmoittautumiset 26.9. mennessä osoitteeseen saramaaria.toivonen@gmail.com


Tervetuloa mukaan!

T2M runpower:

Keväällä 2022

Juoksijan voimaharjoittelu -pienryhmä. Kahdeksan viikon pienvalmennusryhmä juoksijoille, kävelijöille, hiihtäjille ja juoksusta haaveileville sekä paikkansa rikkoneille/kipeyttäneille, liian yksipuolisesti harjoitteleville ja juoksun pariin halajaville kuntoilijoille sekä aloittelijoille. 

 

Harjoitukset sisältävät keskivartalotreeniä, voimaharjoittelua, juoksun tekniikkaa ja lihashuoltoa monipuolisesti ja ohjatusti. Jokaisen arkeen sopivia lyhyitä kotitreenejä muun harrastamisen tueksi. 

 

Yhteiset kotona toteutettavat lihaskunto-, keskivartalo- ja lihashuolto-ohjelmat. Yhteistapaamiset joka maanantai klo 17.00 sisällä tai ulkona vaihtelevilla teemoilla. 

 

Hinta 140 €

Ilmoittautuminen laura@t2m.fi

 

 

t2m powermama run:

Tulossa juoksukoulu syksylle 2021!