T2M RUN-maraton koulu

Ti 10.1 klo 17.30!

T2M RUN-maraton koulu

 

Puolimaraton tai koko maraton tavoitteena? keväällä 2023 Aikatavoitteella tai ilman? Juoksutekniikkaa, juoksunopeutta, lajivoimaa ja monipuolinen ohjelmointi etsinnässä?

 

Voit hypätä käynnissä olevaan valmennukseen mukaan koska vain, tammikuussa kun aloitat on kesäkuun kisaan mukavasti aikaa harjoitella!

Valmennuksen kesto lokakuu 2022-toukokuu 2023 Valmennukseen sisältyy yhteinen harjoitusohjelma ja viikko-ohjelmointi sekä yhteistreenit valmentajan johdolla viikoittain (joka tiistai). Valittavana ohjelmointi täyspitkälle maratonille tai puolikkaalle.

 

Hinta: 89€/kk

 

 

Ilmoittaudu laura@t2m.fi 

Lisäinfoa Lauralta!

 

Puolimaraton tai koko maraton tavoitteena?

Keväällä 2023!

Aikatavoitteella tai ilman?

Juoksutekniikkaa, juoksunopeutta, lajivoimaa ja monipuolinen ohjelmointi etsinnässä?

Tammi-helmikuu keskitytään laadukkaaseen peruskuntoharjoitteluun, ruvetaan pikku hiljaa tekemään kovempia harjoituksia ja väännetään voimaa nopeusharjoituksia unohtamatta. 

 

Valmennuksen kesto on lokakuu 2022-toukokuu 2023. Valmennukseen sisältyy yhteinen harjoitusohjelma ja viikko-ohjelmointi sekä yhteistreenit valmentajan johdolla viikoittain (joka tiistai).

Valittavana ohjelmointi täyspitkälle maratonille tai puolikkaalle.

 

Valmennukseen osallistumiseksi sinun ei tarvitse olla huippujuoksija, vaan tavoitteena on viedä juoksukuntoasi ja -tekniikkaasi eteenpäin. Tämän valmennuksen aikana tehdään paljon peruskestävyys- ja juoksutekniikkaharjoittelua, juoksua tukevaa lihaskuntoharjoittelua sekä intervalli- ja nopeusharjoittelua. Ohjelmointi on suunnattu sellaiselle juoksijalle, jolla on jo hieman juoksutaustaa, tämän hetken juoksukunto 5-8 km. Ohjelma on kuitenkin sovellettavissa eri tasoisille juoksijoille.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä