T2M RUN-maraton koulu

Aloitus vko 34

T2M RUN-maraton koulu

 

Puolimaraton tai koko maraton tavoitteena? keväällä 2025 Aikatavoitteella tai ilman? Juoksutekniikkaa, juoksunopeutta, lajivoimaa ja monipuolinen ohjelmointi etsinnässä?

 

Voit hypätä käynnissä olevaan valmennukseen mukaan koska vain, valmennukseen voit tulla syksyllä tai tammikuussa heikollakin juoksukunnolla jos haaveissa siintää esimerkiksi ensimmäinen puolimaraton. 

Kokeneemmille oma ohjelmointi ja räätälöidyt harjoitukset yhteistreeneissä. 

Valmennuksen kesto lokakuu 2023-toukokuu 2024 Valmennukseen sisältyy yhteinen harjoitusohjelma ja viikko-ohjelmointi sekä yhteistreenit valmentajan johdolla viikoittain (joka tiistai). Valittavana ohjelmointi täyspitkälle maratonille tai puolikkaalle.

 

Hinta: 89€/kk

 

 

Ilmoittaudu laura@t2m.fi 

Lisäinfoa Lauralta!

 

Puolimaraton tai koko maraton tavoitteena?

Keväällä 2025!

Aikatavoitteella tai ilman?

Juoksutekniikkaa, juoksunopeutta, lajivoimaa ja monipuolinen ohjelmointi etsinnässä?

Tammi-helmikuu keskitytään laadukkaaseen peruskuntoharjoitteluun, ruvetaan pikku hiljaa tekemään kovempia harjoituksia ja väännetään voimaa nopeusharjoituksia unohtamatta. 

 

Valmennuksen kesto on elokuu 2024-toukokuu 2025. Valmennukseen sisältyy yhteinen harjoitusohjelma ja viikko-ohjelmointi sekä yhteistreenit valmentajan johdolla viikoittain (joka maanantai).

Valittavana ohjelmointi täyspitkälle maratonille tai puolikkaalle.

 

Valmennukseen osallistumiseksi sinun ei tarvitse olla huippujuoksija, vaan tavoitteena on viedä juoksukuntoasi ja -tekniikkaasi eteenpäin. Tämän valmennuksen aikana tehdään paljon peruskestävyys- ja juoksutekniikkaharjoittelua, juoksua tukevaa lihaskuntoharjoittelua sekä intervalli- ja nopeusharjoittelua. Ohjelmointi on suunnattu sellaiselle juoksijalle, jolla on jo hieman juoksutaustaa, tämän hetken juoksukunto 3-5 km. Ohjelma on kuitenkin sovellettavissa eri tasoisille juoksijoille.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä