T2M Peruskunto-koulu

Tulossa tammikuussa 2024

T2M Peruskunto-koulu

 

Peruskuntokoulu kaikille ja kaikkien lajien harjoittelijoille!

 

Peruskuntokoulu sinulle joka tiedät että sykkeesi paukuttavat vähän liian korkealla treeneissä tai huomaat kuinka palautuminen on heikkoa. Aloita vuosi kerrankin maltilla ja pura kaikki ylimääräiset ehkä vähän ahdistavatkin treenit pois arjestasi 10 viikoksi. 

Tämän valmennuksen jälkeen on hyvä lähteä kesää kohti parantuneella peruskunnolla. 

 

Hinta: 300€ ( sis 10 vko Simple-salikortin)

 

 

10 vko T2M Peruskuntokoulu tähtää ennenkaikkea parempaan palautumiseen, laadukkaampaan harjoitteluun ja parantuneeseen peruskuntoon. Tämän valmennuksen ajaksi suosittelen sinua purkamaan kaikki muut liikunnat pois ja keskittymään laadukkaaseen ja tehokkaaseen harjoitteluun ohjelmoinnin myötä. 

Nousujohteinen ja selkeä sekä riittävän rauhallinen ohjelmointi nostaa peruskuntoasi uudelle tasolle jonka jälkeen muu harjoittelu on helpompaa. 

 

Tämä valmennus sopii sinulle joka kamppailet alati riittämättömyyden tunteen kanssa, pitäisi tehdä sitä ja tätä ja enemmän ja paremmin, sinulle joka treenaat aina vähän laikka pohjassa ja olet jatkuvasti väsynyt. Kamppailet ehkä painosi kanssa tai olet jatkuvasti alipalautunut. 

 

Valmennus vaatii rohkeutta ja uskallusta purkaa suorittaminen pois, keskittymistä perusasioihin ja prosessiin luottamista. 

 

Harjoitukset tehdään ulkoillen, kuntopiirein, voimaillen ja joogaten. 

Tapaamiset erilaisin vaihtelevin teemoin. 

 

Kesto 10 vko

 

Ilmot laura@t2m.fi

 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä