Time to Move

Ajankohtaista

Uusimmat tiedotteet 

Etusivu » Ajankohtaista

Lasten kanssa treenaaminen onnistuu meillä!


05.03.2020

Koska meillä T2M:llä treenataan myös lasten kanssa vastasimme toiveisiin perhetreeniajastanne!

 

Treeniajat lasten kanssa:

Vauvojen kanssa pääset treenaamaan arkisin klo 9-15.30 ja taaperoiden ( kävelevät lapset) kanssa torstaisin klo 10.30-12.00 joko ohjatusti PowerMama tunnilla tai omaa treeniä tehden sekä la klo 8-13.00.

Lauantai aamuun avaamme "perhetreeni" ajan jotta kaikki halukkaat pääsisivät perheen kesken treenille ja harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista ja miellyttävää kaikille.
HUOM! Salilla ei ole ko aikana päivystystä joten sinun tulee hankkia kortti ennen tuloasi jotta pääset sisälle 

Perhetreeni aika on jatkossa aina lauantaisin klo 8-13.00, varaudu silloin siis menoon ja meteliin. Perhetreeni aikana saavat kaikki treenata normaalisti mutta ottaen huomioon sen että salilla on mahdollisesti lapsia silloin.

 
Hinnasto:

"Vauvakortit" arkisin klo 9-15.30: 40€/10x
KK-kortti: 30€/kk ( kaikki ajat)
Omaharjoittelu Simple: ( kaikki ajat) 50€/10 x
Ensimmäisen oston yhteydessä tulee avain maksu 10€.
PowerMama tunnit 8€/kerta ( ke klo 14.00 ja to klo 10.30)

 

MUISTUTUKSENA VANHEMMILLE:

Jokainen lapsi on salilla oman vanhempansa valvonnan alaisena ja vanhempana sinun tulee huolehtia siitä ettei lapsi häiritse muita treenaajia tai aiheuta itselleen/muille vaaratilanteita.
Muistathan myös siivota lelut ja välineet takaisin paikoilleen oikeaan järjestykseen jotta seuraavatkin treenaajat löytävät ne. Samoin eväät ja muut roskat huolehditaan roskiksiin!
Kakkavaipat viedään ulos roskikseen ja pissavaipat voi heittää salin roskiksiin.

 

Varsinkin salin pääty missä on painonnostolava ja kyykkypaikat on sellainen paikka mikä kannattaa heti rajata lapsilta pois. ( Voitte rajata salia esim. boxeilla tai aidoilla kuitenkin niin että kaikki halukkaat pääsevät treenaamaan sitä mitä toiveissa on).
Nostonurkassa saattaa joku tiputtaa isoja painoja tai tehdä vaativia liikkeitä jossa tanko liikkuu nopeasti ylös/alas ja silloin pitää lasten kanssa olla hereillä ettei satu vaaratilanteita.

 

Tervetuloa treenaamaan siis koko perhe!!


Takaisin uutisiin